Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του www.genesis-g.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Εταιρεία

Το σωστό βήμα για … άνετο βάδισμα

 

Η “Γεώργιος Γρηγοριάδης και Σια Ε.Ε.” αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εισαγωγικές εταιρίες στον κλάδο του υποδήματος με προσανατολισμό πάντα στην αγορά του ανατομικού υποδήματος. Το 1989 η “Γεώργιος Γρηγοριάδης και Σια Ε.Ε.” εισάγει στην Ελληνική αγορά ανατομικά υποδήματα υψηλής ποιότητας. Το πρώτο βήμα είχε γίνει και η αποδοχή της αγοράς έκτοτε παραμένει σταθερά μεγάλη.

 

Αυτό συνέβη διότι η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προμηθεύει το ευρύτατο δίκτυο των πελατών της, με υποδήματα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελειότερες προδιαγραφές ποιότητας. Επιπλέον, τα υποδήματα μας έχουν επιλεγεί με βασικό προσανατολισμό να δημιουργούν ευχαρίστηση στον πελάτη, τόσο για την μοναδική τους άνεση και εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους όσο και για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους.

 

Δεν είναι όμως μόνον η ποιότητα των υποδημάτων μας αυτό που μας χαρακτηρίζει. Είναι και η πελατοκεντρική μας αντίληψη. Δραστηριοποιούμαστε δηλαδή παρέχοντας συνέπεια, ειλικρίνεια, ενδιαφέρον, αντίληψη της αγοράς και αξιοπιστία. Ο συνδυασμός αυτός μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό μας, και μας αναδεικνύει διαρκώς. Αυτά τα χαρακτηριστικά διέπουν την εταιρείας μας και όσους εργάζονται σε αυτήν.

 

Στα χρόνια που ακολούθησαν η ‘Γεώργιος Γρηγοριάδης και Σια Ε.Ε.’ αναπτύχθηκε και αύξησε περαιτέρω τα μερίδια αγοράς της, και κατ’ επέκταση κέρδισε πιστούς πελάτες. Ως συνέπεια της πορείας μας αυτής ήταν να προσελκύσει το ενδιαφέρον γνωστών, κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων υποδημάτων.

 

Η «GENESIS GRIGORIADIS» πλέον εισάγει και διανέμει με αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τα υποδήματα των γνωστών οίκων EMANUELE, COQUET, SUAVE, RoyHobbs , LAZAR & LUCA, Naturata, GELATO, Podowell και τέλος των AWP. Με τις άρτιες συλλογές της κάθε πελάτης γνωρίζει ότι η «GENESIS GRIGORIADIS» καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του.

 

Τα χρόνια περνούν όμως η «GENESIS GRIGORIADIS» κινείτε δυναμικά προς το μέλλον γνωρίζοντας ότι ο πελάτης που συνεργάζεται μαζί της έχει ήδη κάνει «Το σωστό βήμα για άνετο βάδισμα».

Νέα
Σεπτέμβριος 2016

Η GENESIS GRIGORIADIS εγκαθίσταται σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις 1200 τ.μ. στην Ακαδημία Πλάτωνος. Πλέον η εταιρία διαθέτει υπερσύγχρονες αποθήκες, αίθουσα δειγματισμού, και άνετη στάθμευση για τους επισκέπτες. ....


>> Περισσότερα
Απρίλιος 2016

Τα νέα πανέμορφα και πολύ κομψά EASY TIME είναι πλέον στην συλλογή της GENESIS GRIGORIADIS. Τα EASY TIME κατασκευάζονται στην Ιταλία είναι ανατομικά έχουν αντιμυκιτιακή προστασία,....


>> Περισσότερα
Οκτώβριος 2015

Τα υποδήματα εργασίας AWP, DYNAMIC, SAFETY, LELE, GRAVITY της εταιρίας EMANUELE, παρέχουν επίσημη πιστοποίηση που αφορά στο υλικό κατασκευής τους και τις ιδιότητες του, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό οίκο πιστοποιήσεων RICOTEST. ...


>> Περισσότερα